Čarodej Toni - ko ob ogledu predstave uživajo otročki, mamice in očki...

 

Želite pripraviti za otroke nepozabno popestritev kakršnegakoli dogodka? Povabite čarodeja Tonija in zagotovo si boste skrbno shranili njegov kontakt! Navdušeni boste namreč vsi: Vi kot naročnik, otroci kot primarna publika, prav tako tudi njihovi odrasli spremljevalci.

 

Iz naše ponudbe boste našli marsikaj zanimivega za popestritev različnih prireditev in dogodkov. V mesecu decembru tudi z Miklavžem, Božičkom ali dedkom Mrazom.

Za konkretno ponudbo nas kontaktirajte tudi vi!

Sporočite, ob kateri priložnosti želite povabiti čarodeja Tonija in v najkrajšem možnem času boste prejeli ponudbo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Odzivi strank:

Sodelovanje z čarodejem Tonijem je res lepa izkušnja. Z svojimi točkami že več let dodaja tisti poseben čar našim razstavam. Po odzivu obiskovalcev se vidi, da zna očarati tako otroke kot njihove starše. Želimo mu še mnogo novih uspehov.

Aleš & Niki, Bioexo

Dekleta iz Zaposlitvenega kluba Jesenice so zapisale takole:

V mesecu aprilu smo na Jesenicah organizirale prostovoljni dogodek za mlajše otroke in k sodelovanju povabile tudi Tonija, ki se je vabilu brez razmišljanja odzval. Njegova predstava je postala točka dogodka, otroci so ga sprejeli z navdušenjem, saj so vsak trik požirali z očmi, od srca pa smo se mu nasmejali tudi starejši. Popeljal nas je nazaj v naše brezskrbne otroške dni. Še enkrat se mu zahvaljujemo in upamo, da se kmalu spet vidimo.

Dekleta iz Zaposlitvenega kluba Jesenice

 

V eni od agencij so po otvoritvi novega trgovskega centra na Hrvaškem objavili:  

Naši pridni animatorji so zopet zabavali ljudi na otvoritvi trgovine Takko fashion v hrvaškem Sisku in tako zabavali obiskovalce. Tudi tokrat se je našlo za vsakega nekaj;. Naš dj Jure je z živahnimi ritmi skrbel, da smo vsi pridno migali in peli, čarovnik Toni je bil pravi magnet za otroke, saj  je iz balonov ustvarjal najrazličnejše figurice. Na svoj račun pa so prišle tudi dame, ki so od zapeljivega Tonija dobile rdečo vrtnico.

MAGIČNI TEATER BLED,
JAN MEŽAN S.P.

GRAJSKA CESTA 12,
4260 BLED 

041 710 970
toni.bled@siol.net

D.Š.: 16850904

 

 

MAGIČNI TEATER BLED, JAN MEŽAN S.P. © 2023 Vse pravice pridržane
Izdelava in oblikovanje Numen, spletne storitve