Čarobni decembrski trenutki

Za DECEMBER 2020 je le še nekaj prostih terminov, zato pohitite z rezervacijo. 

V decembru 2020 boste v družbi čarodeja Tonija lahko uživali v čarobnih trenutkih ob ogledu čudovitih predstave za otroke. Garantiramo vam kvalitetne kostume, točnost in profesionalen nastop. Po predstavi lahko druženje zaključimo na najlepši možni način, s prihodom Miklavža, dedka Mraza ali Božička.

dec. 2009 tdmsporty 007
toni - miklavz

Z nami je praznični december še bolj čaroben...

Dedek Mraz, Božiček, Miklavž in čarodej Toni že čakajo vaše naročilo za naslednji decembrski obisk in za obdaritev otrok. Za vaše podjetje, vrtec, šolo, zasebno ali javno prireditev smo zagotovo zaupanja vreden naslov. 

Preden eden od dobrih treh decembrskih mož obišče otroke, se običajno do solz nasmejijo smešnim in nerodnim situacijam čarodeja Tonija ali uživajo ob ogledu katere druge naše predstave.

 

Po predstavi nastopajoči z otroki prikliče ali pričara decembrskega dobrotnika in mu pomaga pri razdelitvi daril.

Mnoge stranke z nami sodelujejo že celo desetletje (nekatere celo več!). Navdušene so tako nad kvalitetnimi kostumi decembrskih mož kot nad samo izvedbo predstav, saj ob ogledu uživajo ne le najmlajši, ampak tudi njihovi odrasli spremljevalci.

Nekateri nas zato rezervirajo že leto dni v naprej. Na to smo ponosni! 

FOTO DECEMBRSKA_2012_TSMCBOZ

 

Pismo zadovljne stranke

Toni pozdravljeni,
Še enkrat najlepša hvala za torkov večer. Vsi so (smo) bili navdušeni nad predstavo. Navdušili ste tako otroke kot starše.
Torej, še enkrat najlepša hvala.
S prijaznimi pozdravi,
Irma, Agencija Oskar 

Pismo zadovljne stranke, za katero čarodej Toni že polno desetletje izvaja predstave. Tako kot ona nekateri rezervirajo termin za leto dni vnaprej!

Pozdravljen Toni

Še enkrat bi se rada zahvalila za čudovito predstavo, ki tudi mene vsakič znova vrne v tiste otroške dni, ko sem še verjela v pravljice.

Že sem pokukala tudi jaz v koledar za naslednje leto. 10.12. - lahko rezervirava? Enako ob 16 uri.

Hvala še enkrat in lep pozdrav,

Barbara Vrhovnik,

Sekretarka

Območno obrtna-podjetniška zbornica Kamnik

 

Objava vilinčic iz dežele Vilinskega ključa:

Ko se je staro leto prevesilo v Novo leto, smo vilinčice iz Dežele Vilinskega ključa pripravile prijetno presenečenja za dvanajst otrok iz mesta Tržič. Na tem srečanju sta nas z obiskom presenetila Čarodej Toni in z veliko toplino v srcu prijazen Dedek Mraz. Čarodej Toni je uprizoril luštne čarovniške vragolije in Dedek Mraz je obdaril otroke s prikupnimi knjigami.