Čarobni decembrski trenutki

Za DECEMBER 2020 je le še nekaj prostih terminov, zato pohitite z rezervacijo. 

V decembru 2020 boste lahko uživali v čarobnih trenutkih ob ogledu že znanih Tonijevih čarobnih predstav. Posebej za letošnji december je nastala NOVA predstava z naslovom:

Čarodej Toni, stric Virus in teta Korona

Čarodej Toni se vsako leto veseli prihoda dobrih decembrskih mož. Do letos je vsako leto od januarja do novembra s čarovnijami pridno zabaval otroke na različnih prireditvah. Za nagrado so mu dobri decembrski možje dovolili, da je bil zadnji mesec v letu njihov pomočnik. Skupaj z otroki je pričakal njihov prihod, vmes kaj začaral in v zahvalo prejel težko pričakovano darilo.

Letos sta čarodeju Toniju, tako kot vsem drugim, ponagajala stric Virus in teta Korona. Zaradi njiju čarodej Toni ni smel celo leto pridno zabavati otroke, le občasno. In o tem govori tudi predstava. Čarodej Toni se je pritožil Božičku (lahko Miklavžu ali dedku Mrazu, glede na željo naročnika).

Napisal je pismo, ki naj bi s pomočjo čarovnije odpotovalo v roke decembrskemu možu z belo brado. Pa je prispelo v prave roke? Odgovor na to vprašanje bo izdal nekdo, ki bo otrokom prinesel zaslužena darila. Med čakanjem nanj bo čarodej Toni s čarovnijami kratkočasil gledalce.

OGLEJTE SI TUDI NAŠ DECEMBRSKI COVID PAKET

FOTO DECEMBRSKA_2012_TSMCBOZ

 

Pismo zadovljne stranke

Toni pozdravljeni,
Še enkrat najlepša hvala za torkov večer. Vsi so (smo) bili navdušeni nad predstavo. Navdušili ste tako otroke kot starše.
Torej, še enkrat najlepša hvala.
S prijaznimi pozdravi,
Irma, Agencija Oskar 

Pismo zadovljne stranke, za katero čarodej Toni že polno desetletje izvaja predstave. Tako kot ona nekateri rezervirajo termin za leto dni vnaprej!

Pozdravljen Toni

Še enkrat bi se rada zahvalila za čudovito predstavo, ki tudi mene vsakič znova vrne v tiste otroške dni, ko sem še verjela v pravljice.

Že sem pokukala tudi jaz v koledar za naslednje leto. 10.12. - lahko rezervirava? Enako ob 16 uri.

Hvala še enkrat in lep pozdrav,

Barbara Vrhovnik,

Sekretarka

Območno obrtna-podjetniška zbornica Kamnik

 

Objava vilinčic iz dežele Vilinskega ključa:

Ko se je staro leto prevesilo v Novo leto, smo vilinčice iz Dežele Vilinskega ključa pripravile prijetno presenečenja za dvanajst otrok iz mesta Tržič. Na tem srečanju sta nas z obiskom presenetila Čarodej Toni in z veliko toplino v srcu prijazen Dedek Mraz. Čarodej Toni je uprizoril luštne čarovniške vragolije in Dedek Mraz je obdaril otroke s prikupnimi knjigami.

MAGIČNI TEATER JABA-DABA-DU
ANTON MEŽAN S.P.

GRAJSKA CESTA 12,
4260 BLED 

041 710 970

toni.bled@siol.net

D.Š.: 82131341

 

MAGIČNI TEATER JABA-DABA-DU ANTON MEŽAN S.P. © 2018 Vse pravice pridržane
Izdelava in oblikovanje Numen, spletne storitve